Когато ме питат как се чувствам, чувствам се късметлия, че не само съм бил футболист, но участник в като се уверите, футбол остава най-популярният зрител и участник спорт в света.

Long критикуван заради високата му заплата, Тейлър също е лично обвиняван за бавна реакция на нарастващ проблем деменция футбол и там също са били оплаквания от бивши играчи, които са паднали в трудни времена след лошото финансово съвет. Тейлър се е защитавал срещу тези атаки и си мисли, че напуска съюз и играта в по-добро място, отколкото той го намери.

Той също така посочи, че той не е посочил свой собствен заплащане – основна заплата от £ 1.3million плюс значителна премия, свързана с подновяването на телевизионните права на Висшата лига на всяка трета година – и наскоро успя да си осигури годишно финансиране от £ 60million за синдиката до 2022 г. 2 Purkiss сблъскаха с Тейлър през миналата година, което доведе до отлагането на 2018 ОСА “аз мисля, че ние сме били движеща сила за добро и един от най-добрите спортни синдикатите в света”, каза той. “Когато ме питат как се чувствам, чувствам се късметлия, че не само съм бил футболист, но участник в като се уверите, футбол остава най-популярният зрител и участник спорт в света. “Аз винаги съм бил част от футбола. Това е всичко, което някога исках да направя и това е точно това, което съм направил.

Аз не мога да си представя живота без футбол. “Аз го обичам, това е в кръвта ми. Ако аз съм помолен да помогне по някакъв начин, аз ще направя. “

Джаръд Кимбър обсъжда Крис Гейл и Jos Buttler следващата си епични удари в четвъртия ODI и опасностите на пътуването из Карибите от полети до всички досадни морски водорасли. Гарет Бати интервюта Англия стругар Адил Рашид следните пет му вратички в сряда и Андрю McKenna настига капитан Антилските острови Джейсън притежателя.

На Odis са увити и екипите са приключили с две победи всеки. Дарън Гоф и Марк Nicholas ви донесе всичко най-късно в резултат на петата и последна ODI. С Odis направили все още има много действия, за да дойде с Т20 – така че не забравяйте да се абонирате за следното на подкаст!

риза на Барселона е един от най-известните и разпознаваемите във футбола и най-новите си освобождаване е, че да се генерират много противоречия, ако тези изтеклите снимки са всичко друго, да отидеш. Сътрудничеството между клуба и Nike започна през 1998 г. и продължава да работи изключително днес.

13 Всеки обича най-известните червени и сини ивици, които красят ризи Барселона американските спортни гиганти са произвели редица емблематични тениски за клуба, който е виждал хора като Ривалдо, Шави и Лионел Меси направи история в сините и гранат ивици. ПОСЛЕДНИ НОВИНИ ФУТБОЛ GOSSIP Ман Юнайтед ход за Ювентус асо, Арсенал да кацне wonderkid, плюс Спърс актуализация LIV-LEY STUFF Джейк Ливърмор мрежи страхотен удар като Уест Бром ръб покрай Бирмингам 3-2 НЕ каша наоколо Клод Макелеле, след като обеща да сложи Барселона легенда в болница Живей talkSPORT 2 Уест Бромич срещу Бирмингам: Потокът на живо коментар и потвърди екипи на живо по TS2 Портсмут срещу Съндърланд: Checkatrade Trophy окончателно да смачка отсъствия много мило Ман Юнайтед да плати Молде £ 1 млн след назначаването нова ера Оле Гунар Солскяер е футболна асоциация обявява Марк Billingham като мениджъри нов главен изпълнителен директор да предприеме действия във Висшата лига подготвени да поемат отбори извън терена в случаи на расизъм “, което е направил HIS BIT” Бивш шеф Шотландия казва, че ще даде “втори шанс” на живо по talkSPORT Уест Хем срещу Евертън Адам Джонсън: Ексклузивен коментар , Стартът време и екип новини Blow Селтик звезда Тиърни на съмнение травма за Рейнджърс игра Пей го Научете думите за M Гунар Солскяер е Ole anchester песен Юнайтед обаче за сезон 2019/20, Барселона ще Съобщава се отърве от своите исторически ивици и вместо да изберат и по-проверява дизайн.

Ризата, което е забележително подобен на този, носен от националния отбор на Хърватия, е изтекла онлайн. 13 предсказаната Барселона риза дизайн за 2019/20 популярните и най-вече точен уебсайт footyheadlines.com The показват снимки на това, което те смятат, шампионите LaLiga ще бъдат облечени за предстоящата кампания.

Това не е първият път, в клуба има счупи с традицията, когато става въпрос за смели проекти. НА ЖИВО в talkSPORT Има шест коментарите на живо в мрежата talkSPORT тази седмица. Разберете какви са те и къде да ги чуе, по-долу …

Англия срещу Чехия (петък) – talkSPORT Уолсол срещу Барнзли (събота) – talkSPORT 2 Шросбъри срещу Портсмут (събота) – talkSPORT 2 Гибралтар срещу Република Ирландия (събота) – talkSPORT 2 Сан Марино срещу Шотландия (неделя) – talkSPORT 2 Холандия срещу Германия (неделя) – talkSPORT 2 През 2015 г. клубът се отдалечи от ивиците си, вместо в полза на червени и сини обръчи, вдъхновени от знамената каталунците, които се виждат на Ноу Камп по време на мачовете. 13 Лионел Меси носенето на дизайна обръч през 2015 г. Въпреки широко разпространената критика към решението да се движат далеч от историческите ивици на клуба, тениската се превърна в най-продаваната в историята на Барселона.

Малко вероятно е проверено комплекта ще стане такъв блестящ продавач ако потвърдено, че е реално риза на Барселона за следващия сезон, въз основа на отговора на изтеклите снимки. Можете да видите някои от най-добрите реакцията ще бъде Хърватия, вдъхновени облекло, по-долу …

Бирмингам Сити са закачен девет точки над нарушенията на правилата за рентабилност и устойчивост на английския футбол Лигата, английската футболна лига потвърди. Клубът първенство влезе изслушване по-рано тази седмица с Efl смята, че се настоява за приспадане от 12 точки. изявление EFL: Бирмингам City.https: //t.co/tJbtQnJCOf#EFL pic.twitter.com/3Mqxq9zgFe – EFL (@EFL) 22 Март, 2019, обаче, тъй като за пръв път разкри от Джим Уайт върху talkSPORT сините вместо това да са били закачен девет точки поради прекаленото им разходи през последните няколко години.

Разбираемо е, Бирмингам да избегне всякакви ограничения за прехвърляне, както и потенциална глоба за техните нарушения. Клубът има 14-дневен срок за обжалване на решението, чрез масата първенство е изменен с незабавен ефект. В изявление на EFL се чете: “Независим Дисциплинарната комисия, назначена съгласно Регламенти EFL, днес постанови, че Бирмингам Сити ще бъде приспадната девет точки в резултат на нарушение на рентабилност на Лигата и правила за устойчиво развитие (Правила). “От това следва, преглед на финансовото представяне от Бирмингам Сити за тригодишния период 2015/16 до 2017/18, когато бе решено на Клуба са записали загуби, надхвърлящи прага горния загуба £ 39.0m. ПОСЛЕДНИ НОВИНИ ФУТБОЛ GOSSIP Ман http://1xbet.footballresultstoday.org/1xbet-български/ Юнайтед ход за Ювентус асо, Арсенал да кацне wonderkid, плюс Спърс актуализация LIV-LEY STUFF Джейк Ливърмор мрежи страхотен удар като Уест Бром ръб покрай Бирмингам 3-2 НЕ каша наоколо Клод Макелеле, след като обеща да сложи Барселона легенда в болница Живей talkSPORT 2 Уест Бромич срещу Бирмингам: Потокът на живо коментар и потвърди екипи на живо по TS2 Портсмут срещу Съндърланд: Checkatrade Trophy окончателно да смачка отсъствия много мило Ман Юнайтед да плати Молде £ 1 млн след назначаването нова ера Оле Гунар Солскяер е футболна асоциация обявява Марк Billingham като мениджъри нов главен изпълнителен директор да предприеме действия във Висшата лига подготвени да поемат отбори извън терена в случаи на расизъм “, което е направил HIS BIT” Бивш шеф Шотландия казва, че ще даде “втори шанс” на живо по talkSPORT Уест Хем срещу Евертън Адам Джонсън: Ексклузивен коментар , Стартът време и екип новини Blow Селтик звезда Тиърни на съмнение травма за Рейнджърс игра Пей го Научете думите за M Гунар Солскяер е Ole anchester Юнайтед песен “на 14 август 2018 г.